تعمیر رادیاتور

10 نکته که درباره ی نصب و تعمیر شوفاژ باید بدانیم!

10 نکته که درباره ی نصب و تعمیر شوفاژ باید بدانیم!

شوفاژ یا همان رادیاتور یک سیستم گرمایشی می‌باشد که نصب و تعمیر شوفاژ قابل توجه و دارای نکاتی است که برای حفظ سلامت و کارایی آن باید مورد توجه قرار بگیرد؛ چرا که از این محصول با هدف گرم کردن منازل استفاده می‌شود و وطیفه تامین آب گرم را هم بر عهده دارد. از این رو، باید به تعمیر و نصب آن توجه کافی داشته باشید. سامیار سرویس در این مقاله همراه شما است تا به 10 نکته کلیدی درباره نصب و تعمیر شوفاژ بپردازد. تا انتهای این مطلب همراه ما باشید.

10 نکته که درباره ی نصب و تعمیر شوفاژ باید بدانیم!

همانطور که اشاره شد، شوفاژ دو وظیفه مهم در منازل را بر عهده گرفته است؛ به همین دلیل نصب و تعمیر شوفاژ باید به درستی انجام شود که شما برای برخی از تعمیرات نیاز به یک تعمیرکار رادیاتور شوفاژ دارید. در ادامه 10 نکته که درباره ی نصب و تعمیر شوفاژ باید بدانیم را مورد بررسی قرار داده‌ایم تا راهنمای مناسبی برای شما بوده باشیم:

  • هنگام نصب رادیاتور، هیچ فشاری نباید در قسمت نصب شیرآلات روی دیوار یا داخل دیوار وجود داشته باشد؛ زیرا این فشار به مرور زمان باعث ترک خوردن دیوار و نشتی اتصالات و لوله ها خواهد شد.
  • تا جایی که ممکن، فضای اطراف شوفاژ باید خالی و آزاد باشد تا هوا بهتر گردش کند. همچنین، سطح شوفاژ باید مرتب و تمیز باشد تا بهره‌وری آن حداکثری باشد و از سیاه شدن اطراف شوفاژ جلوگیری شود.
  • نصب شیر هواگیر اتومات باعث تسهیل هواگیری افزایش عمر می‌شود. همچنین از نشتی آب جلوگیری خواهد کرد.
  • برای بهره‌وری بالا و چرخش بهتر هوا، شوفاژ‌ها با فاصله 7 الی 10 سانتی متری دیوار نصب شوند.
  • برای نصب رادیاتورها از شیرهای ترموستات استفاده شود؛ زیرا باعث کاهش هزینه گاز و افزایش عمر پکیج می‌شود.
  • در صورتی که قسمتی از رادیاتور گرم و قسمتی دیگر سرد است، به احتمال زیاد مشکل از هواگیری رادیاتور است که از گردش صحیح آب در رادیاتور جلوگیری می‌کند. برای رفع این مشکل پیچ مخصوص هواگیری با استفاده از کلید رادیاتور باز شود تا هوای داخل پره ها کامل خارج شده با خروج هوای داخلی لوله‌ها، آب در لوله‌ها و پره‌ها جاری می‌شود.

10 نکته که درباره ی نصب و تعمیر شوفاژ باید بدانیم!

  • اگر قسمت پایین رادیاتور سرد و قسمت بالای آن گرم می‌باشد و آب گرم در قسمت پایین قادر به گردش نیست و برخی از اتاق‌ها سردتر از بقیه می‌باشند و مدتی طول می‌کشد تا رادیاتور گرم شود، باید شوفاژ رسوب زدایی شود. برای این کار، شوفاژ را از محل خارج کرده و سپس آب اسید داخل لوله‌های شوفاژ ریخته و پس از 15 الی 20 دقیقه با آب لوله کشی آن را شستشو دهید.
  • در صورت مشاهده سوراخ شدن شوفاژ، می‌توان از چسب‌های بسیار قوی استفاده کرد؛ ولی راهکار ماندگار و اساسی جوشکاری می‌باشد. البته اگر مقدار سوراخ زیاد است، باید رادیاتور جدیدی تهیه شود.
  • پوسیدگی و زنگ زدگی شوفاژ باعث نشتی خواهد شد که در این صورت باید تعمیرات شوفاژ انجام شود.
  • اگر در پایین رادیاتور یا در لوله‌های متصل به دیوار، آب یا نم مشاهده کردید، نشانه نشتی در لوله‌های داخلی رادیاتور را جدی بگیرید. مشکل نشتی رادیاتور‌های پره‌ای با تعویض پره‌ای که نشتی دارد، قابل حل است؛ اما در رادیاتورهای پنلی برای رفع نشتی باید از یک تعمیرکار کمک بگیرید.

جمع بندی

10 نکته که درباره ی نصب و تعمیر شوفاژ به آنها اشاره شد، به شما کمک می‌کند تا نکات لازم را رعایت کرده و در مواقع لازم، عملکرد مورد نیاز را از خود نشان دهید. ضمناً توجه داشته باشید که در صورت نیاز به تعمیر پکیج توسط تعمیرکاری ماهر و متخصص می‌توانید به وب سایت سامیار سرویس مراجعه کنید تا در سریع‌ترین زمان مشکلات به وجود آمده را رفع کنید.

امتیاز مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *